Published On: joi, Mar 21st, 2013

Violatorul in serie din Braila este dat in urmarire nationala. Vezi aici cate femei au fost atacate de obsedatul sexual

Share This
Tags

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au continuat sa desfasoare cercetari în cauza privindu-l pe Georgel Cristian Alexandru de 33 ani, din municipiu, si i-au probat savârsirea infractiunilor de coruptie sexuala, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si furt calificat, în primul dosar, si lipsire de libertate în mod ilegal, perversiune sexuala si port ilegal de arma alba, în cea de-a doua cauza.

In ziua de 2 februarie 2013, în timp ce se deplasa pe strada Comuna din Paris, a acostat doua minore, cu vârstele de 10 si 13 ani, în fata carora si-a lasat pantalonul si le-a cerut sa-i atinga organul genital. Fetele au fugit, una din ele scapând telefonul mobil pe care, ulterior, autorul si l-a însusit.

De asemenea, în dimineata zilei de 27 februarie, la orele 8:00, in curtea interioara a Cresei nr.3 din cartierul Obor, a acostat-o pe femeia de serviciu în vârsta de 42 de ani si sub amenintarea cu cutitul, a lipsit-o de libertate si a obligat-o la perversiuni sexuale.

Astazi, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva în lipsa a braileanului, pentru savârsirea infractiunilor amintite.

Instanta de judecata a emis mandatul de arestare preventiva în lipsa, pe o

perioada de 30 de zile de la data prinderii si încarcerarii acestuia.

Organele de politie continua investigatiile în teren pentru depistarea si încarcerarea lui, fiind solicitata darea în urmarire la nivel national.

Violatorul este cunoscut la Braila, in urma cu mai bine de patru ani, dupa ce a ispasit o pedeapsa de 8 ani si 6 luni si fiind eliberat cu 1.000 zile mai devreme, a fost prins imediat dupa ce a acostat o femeie in zona Garii. Acesta s-a masturbat in fata femeii si apoi a incercat sa o violeze. Supus unui control psihiatric, medicii au constatat ca Georgel Cristian Alexandru este un maniac sexual, cu trasaturi antisociale accentuate si care nu-si poate controla impulsurile sexuale. Pe parcursul controlului medical, in 2009, tanarul “a devenit din ce in ce mai tensionat de prezenta feminina a psihologului, ceea ce a necesitat deschiderea usii cabinetului si continuarea examinarii in acest mod”. Georgel Cristian nu a fost arestat atunci, ci doar i s-a dat o medicamentatie pentru inhibarea libidoului.Cu un an in urma, in 2008, maniacul sexual a patruns in Liceul “Anghel Saligny”, inarmat cu un cutit de bucatarie  si a intrat in grupul sanitar de la etajul I peste doua eleve. Dupa ce le-a amenintat cu arma alba, atacatorul le-a cerut sa se dezbrace, insa tinerele au reusit sa fuga alertand Politia. Obsedatul a fost cercetat numai pentru port ilegal de arma alba.

Comentarii

comentariu

About the Author

-