Published On: vin, Mar 1st, 2013

Un elev al Liceului “Anghel Saligny” calcat in picioare cu bestialitate de colegi

Share This
Tags

* Patru elevi ai Liceului Tehnologic “Saligny” l-au batut fara mila pe un coleg de clasa, imaginile fiind cu adevarat socante*

Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” a fost protagonistul unei batai crunte intre colegi, in timpul pauzei. Se pare ca cei patru agresori, elevi in clasa a IX-a au organizat o razbunare pentru un conflict iscat in afara scolii.

“Incidentul a avut loc in urma cu doua saptamani, victima este de vina, a provocat un incident in afara scolii si nici macar nu a reclamat. Eu am aflat din alta parte, am sesizat politia si le-a dat la toti cinci amenda. La nivel de sanctionare disciplinara toti cinci au fost eliminati de la cursuri, timp de cinci zile. Avem in vedere pentru unul dintre agresori, transferul la o alta unitate de invatamant”, ne-a declarat directorul liceului, profesor Petruta Simionescu.

Intrebata unde se afla profesorul de serviciu in timpul incidentului, directorul a mentionat: “Elevii inchisesera usa clasei, iar profesorul care era pe hol nu a auzit nimic”.

Adolescentii  l-au lovit pe baiat cu bestialitate, timp in care un alt coleg a filmat intreaga scena si a postat imaginile pe Internet . Pe imagini se vede cum la un moment dat, un coleg intra in clasa extrem de nervos si in loc sa intervina pentru a aplana situatia, incepe sa il loveasca fara mila pe baiatul cazut pe o banca.

“S-a intamplat in urma cu o saptamana, stiu ca s-au luat masuri drastice pana la eliminare, iar Politia a dat amenzi”, a declarat inspectorul-sef ISJ Braila, Iulian Danielescu.

Bataia de la Liceul Saligny s-a petrecut in ciuda avertismentelor repetate a Ministrului Educatiei, Remus Pricopie, de sporire a sigurantei in unitatile de invatamant, venite in urma violentelor extreme petrecute in scolile din Romania din ultimul timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

-