Published On: lun, Mar 11th, 2013

VIDEO INCENDIAR: Brailencele s-au lasat pipaite de barbati goi

Share This
Tags

* 8 Martie, Ziua Femeii a fost petrecuta cum se cuvine * Eleve, studente, farmaciste si contabile s-au dezlantuit intr-un club brailean, simuland scene de sex oral *

De 8 Martie, la restaurantul “Heaven’s”, baietii trupei “The Players” au oferit un show incendiar brailencelor. Singure si dorinice de senzatii tari, mai multe eleve, studente, farmaciste,contabile si angajate ale unor saloane de infrumusetare s-au lasat pipaite de stripperi, platiti sa incinga atmosfera. Imbracati in tinuta de politist, soldat si om de afaceri, baietii au dansat lasciv pentru brailencele insetate de dorinte si s-au dezbracat rapid pana la lenjeria intima. Au trecut apoi la actiune invitand pe rand cateva reprezentante ale sexului frumos sa le fie alaturi pentru simularea actului sexual, totul in ropote de aplauze. Atmosfera exploziva le-a ridicat pe acestea pe culmile extazului, in timp ce angajatii restaurantului au stat “gura casca” la tot spectacolul.

Mai multe cluburi din Braila au avut astfel de invitati surpriza pentru distractia doamnelor si domnisoarelor. Cum era si firesc, pe 9 martie domnii au petrecut in compania dansatoarelor din buric.

Comentarii

comentariu

About the Author

-