Published On: mar, Mar 12th, 2013

VIDEO INCEDIAR: Laurette este bisexuala?! Afla ce a declarat vedeta despre aceasta intamplare

Share This
Tags

* Fotomodelul a pacatuit cu o femeie intr-un club din capitala *

Chiar de Ziua Femeii, frumoasa mulatra, Laurette Atindehou s-a distrat intr-un club de fite din Bucuresti, alaturi de cateva prietene. Imbracata provocator, fotomodelul a fost filmata cu o camera ascunsa de reporterii CANCAN.

Mama unei fetite de un an, Laurette se pretinde femeie maritata, chiar daca Mihai nu a dus-o inca in fata altarului. Cu toate acestea, fosta Asistenta TV de la Kanal D are mici scapari sexuale.

Laurette si grupul ei de prietene au iesit sa se distreze ca fetele in clubul Chaboo din Bucuresti. Fiecare s-a cinstit cu ce i-a poftit inima si atmosfera s-a incins la extrem. Au dansat, s-au imbratisat, s-au frecat una de alta, executand coregrafii menite sa incinga imaginatia barbatilor. Constiente ca toti ochii sunt atintiti asupra lor, fetele au facut un adevarat show in club.

La un moment dat, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Dornica sa imortalizeze acea noapte in cel mai inedit mod posibil, Laurette a cerut unei amice sa o fotografieze in timp ce o saruta senzual pe alta.

Fetele si-au impreunat buzele intr-o maiera plina de erotism, o secventa demna de filmele pentru adulti.

Contactata telefonic de Infobraila, Laurette ne-a declarat: “Da, era o prietena de-a mea pe care nu o vazusem de foarte mult timp si ne-am distrat de 8 martie. Iubitul meu era si el in oras, in alta parte”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-