Published On: mie, Mar 20th, 2013

VIDEO: Eleni Corfiatis – singura sansa este sa-si vanda trupul

Share This
Tags

Creierul nu le ajuta, atunci ce ramane? Expunerea trupului este singura sansa pe care fetele din ziua de azi o intrevad pentru viitor. Este si cazul brailencei Eleni Corfiatis care a intrerupt facultatea din Constanta, pentru a pleca la Bucuresti sperand la o cariera in televiziune. Aspectul fizic o avantajeaza, tanara pe jumatate grecoaica fiind frumoasa, insa dupa aparitia ultimului numar al revistei pentru barbati “Playboy”, ne face sa credem ca aceasta are aspiratii mult mai inalte, demne de filme XXX. Dupa ce pozezi goala intr-o astfel de revista, la pupitrul de stiri nu ai ce cauta, eventual s-ar gasi un loc liber la emisiunea “Un show pacatos”, in postura asistentei pacatoase care danseaza lasciv si isi arata formele.

Eleni s-a cuplat de curand cu fotbalistul Ciprian Marica, ca mai toate amatoarele de publicitate din asa zis-ul show-bizz, ea avand nevoie probabil de sustinere financiara, fiindca nu credem ca a fost atrasa de frumusetea sportivului.

Fotomodelul provine dintr-o familie instarita care are mai multe afaceri in Braila, printre care si un studio foto, in vitrina caruia cu ceva ani in urma Eleni avea multe fotografii expuse. Cunoscuta ca o “fata cu nasul pe sus” inca din liceu, Eleni a aparut la varsta de 17 ani in videoclipul “Doar la tine ma gandesc” in interpretarea lui Mistique. Filmat in discoteca “Millenium” din Braila, clipul a fost difuzat la postul TV Atomic. In 2012 a aparut si in videoclipul piesei “Ce e dragostea” a lui Marius Moga si Stefan Banica Jr.

Imaginile surprinse la sedinta foto pentru consacrata revista, vorbesc de la sine, Eleni dovedind faptul ca este dezinhibata si poate lucra relaxata cu aparatul foto in orice conditii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-