Published On: mar, Mar 5th, 2013

VIDEO: Din discoteca “Millenium” in paginile Playboy. Povestea brailencei Eleni Corfiatis

Share This
Tags

Supranumita Megan Fox de Romania, Eleni Cristina Corfiatis este din Braila, are 28 de ani si incerca de mai multi ani sa intre in showbizz. Dupa mai multe pictoriale in reviste dedicate barbatilor, braileanca a aparut in ultimul videoclip a lui Stefan Banica Jr. si Marius Moga “Ce e dragostea”. Imediat dupa aceasta, bruneta a inceput sa fie invitata din ce in ce mai des la evenimentele modene.

Eleni a inceput liceul la “Panait Cerna”, unde in clasa a X-a, dupa ce si-a facut un jurnal despre fostul sau iubit de atunci, un cunoscut baiat de bani gata, Alex Ivan, colegii i-au furat cateva poze si radeau mai tot timpul de ea. S-a transferat la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, in urma unui mic scandal provocat de jurnalul intim. Fotomodelul provine dintr-o familie instarita care are mai multe afaceri in Braila, printre care si un studio foto, in vitrina caruia cu ceva ani in urma Eleni avea multe fotografii expuse. Braileanca are o sora mai mica cu un an jumatate si care nu este atat de frumoasa. Cunoscuta ca o “fata cu nasul pe sus” inca din liceu, Eleni a aparut la varsta de 17 ani in videoclipul “Doar la tine ma gandesc” in interpretarea lui Mistique. Filmat in discoteca “Millenium” din Braila, clipul a fost difuzat la postul TV Atomic.

Dupa absolvirea liceului, Eleni a plecat la Constanta, insa dupa numai un an a renuntat la facultate plecand la Bucuresti. A lucrat ca hostess pentru Marlboro, a aparut  pe coperta revistei FHM din noiembrie 2011 si tinteste sa ajunga in televiziune, pentru asta studiind momentan la Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu”. Le adora pe Angelina Jolie si Monica Dascalu.

“Sunt plina de energie, optimista si câteodata copilaroasa. Sunt o fata normala, cu bune si cu rele, cu împliniri si esecuri, însa niciodata nu joc teatru”, a declarat Eleni pentru un site dedicat vedetelor.

Jumatate grecoaica, Eleni nu a fost niciodata pana acum in Grecia si nici nu vorbeste limba greaca.

Pe coperta editiei din martie a revistei Playboy, admiratorii Elenei Corfiatis o pot vedea asa cum a lasat-o “Mama Natura”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-