Published On: vin, Mar 8th, 2013

VIDEO. Cartuse gasite in Parcul Monument

Share This
Tags

* Pe adresa pontinfobraila@yahoo.com am primit o informatie precum in curtea spitalului printre mizeria depozitata de-a lungul timpului, exista zeci de cartuse de vanatoare*

Echipa Infobraila, s-a deplasat la fata locului, unde printre copiii care se jucau in parc am gasit circa 100 de cartuse pentru vanatoare. Amintim ca pericolul la care se expun cetatenii in momentul descoperirii acestor elemente de munitie este vital.

Infobraila va prezinta principalele aspecte privind modul de comportare in aceste cazuri. La descoperirea elementelor de munitie neexplodata, este interzisa: atingerea munitiilor cu mana sau cu alte obiecte. Ridicarea, transportul si introducerea munitiilor in diferite incaperi sau locuinte. Comercializarea acestora prin agentii de colectare a deseurilor feroase si neferoase. Lovirea sau miscarea munitiilor gasite in pamant sau la suprafata. Introducerea munitiilor in foc. Topirea elementelor metalice ale munitiilor. Taierea munitiilor cu fierastraul, scule electrice sau prin sudura. Folosirea munitiilor pentru improvizarea diverselor unelte. Utilizarea pulberilor si explozivilor provenite din munitii in scopuri artizanale. Demontarea de la munitii a focoaselor sau a altor elemente componente. Folosirea pentru joaca, de catre copii, a elementelor de munitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-