Published On: vin, Mar 29th, 2013

VIDEO: Vasile Varga ii raspunde lui Mihai Danut: “Cred ca este o gluma”

Share This
Tags

Facebook-ul se pare ca a devenit cea mai utilizata retea de socializare a parlamentarilor. Pe langa activitatea din comsii prezentata in mediul on-line, acestia par sa isi mai arunce si mici intepaturi. Mihai Danut, fost PRM-ist, fost PP-DD-ist si actual PC-ist a postat marti pe pagina sa personala de Facebook: “Gluma zilei vine pe Facebook. Nu m-am gandit ca gestul meu politic va produce atata dezbatare in spatiul public local, dar unii chiar au luat-o pe aratura. Explicabil insa, pentru ca cei care ma acuza ca as fi omul cuiva nu pot functiona decat in aceasta paradigma, ei insisi fiind doar simple marionete. Am spus clar pentru cine are urechi sa auda: am plecat de la PPDD pentru ca si acest partid a ajuns o anexa a intereselor unui singur om, cel care a transformat Braila in mosie personala. Multumesc domnului deputat Vasile Varga pentru afirmatia de mai jos, dar si dumnealui si toti cei care ma cunosc stiu ca am fost si voi ramane un partener de dialog, dar si un inamic redutabil pentru cei care, cuprinsi de betia puteriii, au impresia ca devin mici Dumnezei”.

Raspunsul a venit prompt din partea deputatului liberal, de aceasta data cum este si normal, in cadrul unei conferinte de presa. Vasile Varga a marturisit ca probabil este vorba de o gluma proasta a lui Mihai Danut, sau a celor care ii gestioneaza pagina de Facebook.

“Cred ca este o parodie, o gluma. Noi nu ne-am intalnit, nici macar nu am fost in acelasi colegiu contracandidati. La ei era foarte sigur cine sunt candidatii, pentru ca ei nu au avut niciun fel de coalitie cu nimeni si erau cativa pe care ii cunosteam, restul erau niste candidati mai putin cunoscuti. Il cunosteam pe dansul, pe Mariana, pe cel care a fost senator la Galati, Necula. Nu puteam sa am o intelegere cu el, eu sunt la un partid, el la altul. Mai e ceva, eu am candidat pe un post de deputat si el a candidat la Senat. Eu am stat in oras, el a avut o parte din oras, pe alt colegiu si colegiul de la tara. El a fost adversarul domnului Boboc”, a declarat deputatul Vasile Varga.

Liberalul a tinut sa reaminteasca faptul ca la alegerile parlamentare a castigat scaunul de deputat cu peste 19 mii de voturi si nu prin redistribuire, fapt care il crediteaza in fata acestor acuzatii puerile.

Vasile Varga: “Nu sunt subordonatul nimanui si nici sluga cuiva”

Deputatul liberal a tinut sa precizeze ca relatia cu Partidul Social Democrat este una foarte buna, in ciuda celor care isi doresc dizovlarea USL-ului.

“Noi mergem foarte bine impreuna, nu cum ar vrea unii sa mergem. Vreau sa va mai spun ca in campania de la parlamentare am colaborat cu multi oameni din PSD, asa cum si candidatii PSD au fost ajutati de oameni din PNL. Practic, ne-am ajutat, si asta sta in esenta la baza USL, ajutorul reciproc. Eu il respect foarte mult pe domnul Stancu, pentru ceea ce a facut in USL la Braila, insa intre noi a existat dintotdeauna o relatie de colaborare, chiar si atunci cand am ales candidatii la alegerile parlamentare. Eu nu sunt subordonatul nimanui si nici sluga cuiva, este o alianta bazata pe respect reciproc si colaborare”, a declarat Vasile Varga.

In ceea ce priveste protestul primarilor din PNL, deputatul a tinut sa pecizeze ca actiunea este strict administrativa, chiar daca au existat insinuari ca aceasta problema ar fi de natura politica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-