Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

Vasile Varga: “Batalia se va da intre domnul Stancu si domnul Nicusor de la Constanta”

Share This
Tags

Deputatul liberal considera ca Braila va avea numai beneficii in urma regionalizarii si cu atat mai mult daca va fi aleasa capitala Regiunii Sud-Est. Acesta considera ca brailenii vor beneficia in primul rand de locuri de munca, avand in vedere faptul ca rata somajului este in crestere la momentul actual.

“Banca este aici, distributia este aici. Ganditi-va ca actualmente Consiliul Judetean este beneficiarul care imparte banii catre celelalte comune si municipii. Nu va mai fi Consiliul Judetean ci va fi Braila care va imparti banii catre celelalte judete. In afara de faptul ca va imparti, se vor crea obligatoriu foarte multe locuri de munca. Daca aici va fi capitala regiunii nu are ce sa faca. Este o initiativa laudabila”, a declarat deputatul Vasile Varga.

Liberalul a marturisit ca sansele sunt de partea noastra, avand si Buzaul alaturi de noi, vom reusi sa concretizam ideea de capitala de regiune la Braila. Totodata Varga a tinut sa salute initiativa presedintelui Consiliului Judetean Braila de a aduce la masa negocierilor reprezentantii celor trei judete.

“Vreau sa apreciez implicarea pe care o are aici presedintele Consiliului Judetean, care a reusit sa determine cele trei judete, si senatorii si deputatii sa se intalneasca la Braila si sa dezbata acest lucru. Maine se reia din nou, peste o luna de zile se reia din nou la Tulcea. S-ar parea, si eu am avut o discutie cu presedintele Consiliului Judetean de la Buzau. Presedintele este din PNL si nu a spus nici da nici nu. Dar s-ar putea sa facem o invitatie si chiar am sa-l rog pe presedinte sa faca invitatia la nivelul lor, ca de la presedinte la presedinte, sa vina si parlamentarii de la ei, pe care ii cunoastem dinainte sa devenim noi parlamentari si nu au nimic impotriva. Va dati seama ca deja suntem patru daca vine si Buzaul”, a adaugat Vasile Varga.

Deputatul liberal a marturisit ca este foarte important ca parlamentarii acestei regiuni sa dea mana, indiferent de culoarea politica, pentru a atrage cat mai multe fonduri si pentru a aduce investitori in aceasta zona. La momentul actual batalia pentru capitala regiunii se duce intre Constanta si Braila: “Initiativa este a lui si tot respectul pentru asta. Daca reuseste chestia asta, batalia se va da intre domnul Stancu si domnul Nicusor de la Constanta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-