Published On: joi, Mar 14th, 2013

V.Blaga: “Nu as fi intrat in batalie, daca nu credeam ca am sa castig!”

Share This
Tags

Prezent la Braila, in campania alegerilor interne din cadrul Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga a tinut sa ii roage pe braileni sa ofere acelasi tratament primitor si colegelor lui, Elena Udrea si Monica Macovei.

In ceea ce priveste echipa care va conduce partidul, Blaga a marturisit ca isi doreste ca toate curentele din PDL sa beneficieze de reprezentare in Biroul Permenent National.

“Eu fac echipa cu cine va hotari partidul. Eu nu sunt proprietarul acestui partid, sunt presedintele lui, atata timp cat va dori partidul. Eu nu am functii de dat. Functiile sunt de luat prin votul celor 5000 de colegi acum, dar si la Consiliul National de Coordonare. Personal imi doresc sa fie reprezentate toate curentele din partid, in viitorul Birou National”, a declarat Vasile Blaga.

Actualul presedinte al Partidului Democrat Liberal a marturisit ca: “Nu as fi intrat in batalie, daca nu credeam ca am sa castig!”

In ciuda faptului ca lupta impotriva a doua doamne de seama, Blaga este convins ca motiunea prezentata de el este cea mai potrivita, la momentul actual, pentru relansarea Partidului Democrat Liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-