Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

VIDEO: Un galatean a fost prins de politistii braileni

Share This
Tags

* Un barbat de 30 ani, urmarit la nivel international, a fost retinut de oamenii legii din Braila *

Vineri, 1 martie, politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila au organizat si desfasurat o actiune in municipiu pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal si a persoanelor date disparute de la domiciliu.

“In urma investigatiilor efectuate in teren au fost conduse la sediul IPJ Braila mai multe persoane suspecte, cautate pentru audieri in dosare penale aflate in lucru, fiind depistat si retinut un galatean, in varsta de 30 ani, din comuna Independenta. Acesta este urmarit la nivel national si international, pe numele caruia, Tribunalul Galati a emis mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile, la data de 22 decembrie 2011, pentru comiterea infractiunii de complicitate la talharie”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Acesta a fost predat unei escorte de politisti din cadrul IPJ Galati, in vederea prezentarii la Tribunalul Galati, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-