Published On: sâm, Mar 23rd, 2013

Udrea a parasit scena, in sala se striga “Rusine!”

Share This
Tags

Intr-o ploaie de huiduieli, Elana Udrea si echipa sa au parasit sala de la Romexpo. Nemultumirea delegatilor a pornit din momentul in care Udrea a acuzat fraudarea voturilor si a cerut ca acestea sa mai fie numarate odata.

‘E greu uneori sa pierzi, pot sa inteleg asta. Dar niciodata nu mi-am pus la indoiala corectitudinea si cinstea colegilor. Niciodata! Exista viata si dupa 23 martie, iar treaba noastra este aceea de a veni in faţa Consiliului National de Coordonare care sa decida o echipa puternica pentru acest partid, o echipa unita care sa se bata cu USL’, a spus Blaga, dupa anuntul privind victoria sa in cursa pentru sefia partidului, ca urmare a voturilor exprimate in Conventia Nationala Extraordinara a PDL.

In finalul discursului Blaga a atacat-o dur pe Elena Udrea pentru faptul ca i-a acuzat pe membrii PDL de tradare: “Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, nu am dat mancare! Eu nu am fost niciodata in PSD si in PNL. Nu accept sa-mi puna cineva la indoiala loialitatea dupa ce te-ai plimbat peste tot!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-