Published On: mar, Mar 19th, 2013

Tudor Gheorghe in concert la Braila

Share This
Tags

* Pe data de 5 aprilie, la Casa Tineretului din Braila, maestrul Tudor Gheorghe va sustine spectacolul “Ce-am avut si ce-am pierdut” *

Poetul si dramaturgul Marin Sorescu va fi rememorat de Tudor Gheorghe, intr–un recital pe care il va sustine vineri, 5 aprilie, la Casa Tineretului din Braila. Acesta va fi acompaniat de un taraf autentic alcatuit din Virgil Iordache la vioara, Floricel Gheorghe la tambal, Liviu Preda la braci si Ionel Feraru la contrabas.

Cu spectacolul “Ce-am avut si ce-am pierdut” , Tudor Gheorghe isi continua actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului din toata tara.

Turneul a inceput pe 25 februarie, la Craiova, si se va termina la Alexandria, pe 25 aprilie, poposind, intre timp, in mai multe orase ale tarii, printre care se numara Pitesti, Tulcea, Iasi, Suceava, Petrosani, Calarasi, Oradea, Cluj, Brasov, Râmnicu Sarat, Galati, Piatra Neamt, Bucuresti, Satu Mare, Baia Mare, Dej, Reghin, Giurgiu, Braila, Buzau si Sibiu.

Pretul unui bilet este in valoare de 70 de lei. Acestea se pot cumpara de la Casa Tineretului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-