Published On: mar, Mar 5th, 2013

Trei incendii stinse de pompierii braileni

Share This
Tags

* In ultimele doua zile pompierii de la ISU Braila au intervenit pentru stingerea a trei incendii ce au avut loc atat in oras, cat si in judet *

Azi-noapte, la orele 2.30, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidare unui incendiu la locuinta unui brailean, situata pe strada Andrei Cocos din cartierul Brailita.

“Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost amplasarea necorespunzatoare de materiale combustibile fata de mijloace de incalzire. Au ars 20 mp de acoperis din scandura acoperit cu tabla si bunurile dintr-o camera de locuit. Din cauza incendiului si a apei folosite pentru stingerea acestuia, a cazut un perete de chirpici de la camera afectata. Nu s-au inregistrat victime”, a declarat lt. col. Stefan Stoian, purtator de cuvant al ISU Braila.

Ieri, Garda de interventie Faurei si Detasamentul 1 de Pompieri Braila au actionat pentru limitarea si lichidarea a doua incendii de vegetatie uscata pe DJ 203, la iesire din orasul Faurei si pe Soseaua Nationala Veche din municipiu.

Cele doua incendii s-au produs deoarece jarul sau scanteile purtate de vant de la focuri in spatii deschise au fost lasate nesupravegheate. A ars vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ un hectar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-