Published On: mar, Mar 26th, 2013

Toata populatia Brailei are aceeasi varsta sufleteasca?

Share This
Tags

Braila. Orasul luminilor? Nu! Am confundat cu Las Vegas! Orasul iubirii este Paris. Orasul etern este Roma. Braila este orasul… inca nu am reusit sa imi dau seama. Anii petrecuti aici nu au fost suficienti pentru a ma face sa imi consolidez impresiile.

As putea sa il numesc orasul oamenilor tristi, asta din cazua ca oamenii din acest oras au uitat sa zambeasca. Nu stiu care este cauza. Poate numeroasele probleme pe care le infrunta zilnic, poate ca asa s-au obisnuit, poate ca nu au nici un motiv pentru care sa fie fericiti, poate viata se scurge altfel in partile astea!

Orasul batranilor ar putea fi o a doua varianta. Vad din ce in ce mai putin tineri pe strada, iar in autobuze se inghesuiesc zilnic batrani. Tinerii pe care ii vad, din  pacate, nu seamana deloc cu mine.  Cred ca la interior sunt si ei batrani. Poate toata populatia Brailei are de fapt aceeasi varsta sufleteasca!

Ar mai putea fi si orasul cainilor si pisicilor. Nu mi-am dat inca seama daca numarul de locuitori se refera si la animalele care par sa aiba aceleasi drepturi ca si oamenii, pentru ca sunt foarte putine locuri in care nu am intalnit macar o pisica hranita de o batranica simpatica, care se straduieste sa le ademeneasca si pe celelate trei patru pisici mai fricoase  cu o cutiuta plina de bunatati  ramase de acum cateva zile.

Desi nu gasesc deocamdata multe lucruri frumoase de spus in legatura cu acest oras, nu ma voi opri aici si ma voi incapatana sa ii aflu comorile bine ascunse. Sunt sigura ca exista lucruri minunate. Dunarea este cu siguranta unul dintre ele, la fel si parcurile imense.

Imi trebuie doar mai mult timp!

Comentarii

comentariu

About the Author

-