Published On: vin, Mar 8th, 2013

Tigari “pitite” printre alimente

Share This
Tags

* Un tanar de 26 ani a fost prins de jandarmi in timp ce vindea tigarete, in sectorul de legume-fructe din Piata Saraca *

in dimineata zilei de joi, 7 martie, in jurul orelor 8.00, un echipaj de jandarmerie a depistat, in sectorul legume-fructe al Piatii Sarace, din municipiul Braila, o persoana care comercializa in mod ilicit pachete cu tigari trecatorilor.

Cel depistat in flagrant de jandarmii braileni este Catalin P., un tanar de 26 ani. De la acesta, au fost ridicate in vederea continuarii verificarilor, 16 pachete cu tigari ce nu prezentau marcaje fiscale. in cazul in care barbatul reusea sa le comercializeze, el se “capata” cu suma de aproximativ 150 lei.

“Din verificarile facute, jandarmii au constatat faptul ca barbatul avea la el doar doua astfel de pachete. Restul erau ascunse in subsolul pietei, printre fructe si legume. Persoanei in cauza i-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, ne-a informat plutonier Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-