Published On: Soare, Mar 10th, 2013

Teo Trandafir are de platit la Fisc 50.000 de lei

Share This
Tags

* Tatal ei, medicul Ion Uta n-o compatimeste pe vedeta: “Stiu ca are datorii, dar este treaba ei!” *

Teo Trandafir ( 44 de ani) pare urmarita de ghinioane, caci dupa ce Iosef, barbatul cu care s-a casatorit anul trecut, a parasit-o la doar câteva luni dupa nunta, ea s-a trezit acum si cu mari datorii pe cap: 50.000 de lei, bani pe care trebuie sa-i plateasca la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. La aflarea vestii, tatal ei, medicul brailean, Ion Uta, a avut o reactie surprinzatoare.

Din pacate, Teo va trebui sa faca rost singurica de cei 50.000 de lei, pentru a scapa de Fisc, caci nu are o relatie buna cu Ion Uta, tatal ei: “Stiam de datoriile sale, am mai aflat detalii din presa. Dar e treaba ei cum îsi gestioneaza problemele astea. Nu ma priveste pe mine, ea nu mi-a mai dat nici un telefon sa vada ce fac, nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme, nu prea o intereseaza de mine, asa ca cine sunt eu sa comentez problemele ei cu Fiscul”, a declarat tatal lui Teo.

Constantin Iosef a mai aparut în public dupa despartirea de Teo Trandafir doar la galele de lupta K1, sora sa fiind prietena promotorului Eduard Irimia. Desi initial s-a scris ca Iosef va pleca în Franta sa stea cu fosta nevasta si cu cei doi fii ai sai, se pare ca a ales sa ramâna în tara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-