Published On: joi, Mar 14th, 2013

Targ apicol organizat la Braila

Share This
Tags

* Targul national apicol “Bee smart, bee happy”, editia a doua, se va desfasura in Parcarea Primariei Braila, in perioada 28 si 29 martie si este destinat tuturor producatorilor din intreaga tara* Apicultorul Florin Ionascu si Primaria Braila sunt organizatorii acestui eveniment *

Targul national apicol “Bee smart, bee happy”, reprezinta un bun prilej pentru apicultorii din întrega tara, dar si pentru iubitorii de produse apicole de a se întâlni, a schimba pareri si de a pune la punct ultimele noutati în domeniu.

La acest eveniment vor participa peste 40 de producatori si comercianti de produse apicole dar si firme specializate în utilajele si produsele apicole din întreaga tara.

La deschiderea, ce va avea loc joi, 28 martie, vor participa oficialitatile locale si judetene, consilierii locali si judeteni, dar si brailenii interesati de apicultura.

Primarul Brailei, Aurel Gabriel Simionescu apreciaza  ca interesul din ce în ce mai mare al apicultorilor din tara de a participa la acest târg arata ca efortul organizatorilor nu este de neglijat.

Judetul Braila este o zona cu traditie în apicultura, beneficiind de o bogata si sanatoasa baza melifera. Prin organizarea unui astfel de târg, care reuneste producatori si comercianti de produse apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi, utilaje si accesorii, hrana, medicamente si biostimulatori pentru albine, ambalaje pentru miere, se doreste promovarea apiculturii si a consumului de produse apicole în zona de sud este a tarii, precum si dezvoltarea sectorului apicol prin accesarea fondurilor europene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-