Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Talharul Iulian Musat este cautat la nivel national

Share This
Tags

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, in cauza privind infractiunea de talharie savarsita asupra vanzatoarei unei societati comerciale din Braila, de catre Musat Iulian (26 de ani), S.C. (23 de ani) si A.M. (18 ani), toti braileni, a infractiunii de furt calificat în forma continuata în dauna a trei societati comerciale, savarsite de ultimii doi si I.S. (22 de ani), din municipiu, precum si a infractiunilor de tainuire si complicitate la furt calificat comise de P.C. (22 de ani) si B.M. (40 de ani), ambii din Braila, la data de 16.03.2013, ultimii cinci au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de punere în miscare a actiunii penale si arestare preventiva.

“Procurorii i-au prezentat pe acestia instantei de judecata, care a dispus arestarea preventiva, pentru o perioada de 29 de zile, numai fata de S.C., A.M. si I.S. Acestia au fost încarcerati în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila. Împotriva lui P.C. a fost dispusa masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara fara încuviintarea organelor de urmarire penala, si fata de B.M. s-a dispus cercetarea în stare de libertate. Totodata, Judecatoria Braila a emis, în lipsa, mandat de arestare preventiva, pe o durata de 30 de zile de la depistare si încarcerare, fata de braileanul Iulian Musat”, a zis purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor.

Reprezentantul Politiei a adaugat ca fata de Iulian Musat s-a solicitat urmarirea la nivel national, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale desfasurand activitati pentru depistarea lui si punea în aplicare a mandatului de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-