Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

Suplimentele alimentare din ferme pe ordinea de zi a deputatului PSD Marian Dragomir

Share This
Tags

In cadrul conferintei de presa a PSD Braila, deputatul Marian Dragomir a dezvaluit unul din proiectele sale, la care lucreaza momentan. In urma unor analize dar si a semnalelor trease de catre mass-media, Comisia de Agricultura din care face parte si parlamentarul Dragomir, doreste lamurirea a tot ceeea ce inseamna “suplimente alimentare” folosite in fermele agricole din Romania.

“Un subiect care reprezinta o maxima importanta pentru noi, vor veni saptamana viitoare si specialisti din mai multe domenii de activitate tocmai pentru a avea o viziune cat mai completa asupra suplimentelor. Interesul nostru nu este profitul comerciantilor, ci sanatatea populatiei”, a declarat deputatul Marian Dragomir.

Aceste semnale de alarma au fost trase datorita administrarii de sare si amidon modificate ininte de sacrificarea animalelor, pentru a creste greutatea si a se incasa cat mai multi bani. Injectarea produselor de origine animala este acum in vizorul parlamentarilor care urmeaza ca in doua saptamani sa adopte un proiect de lege.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-