Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

Suplimentele alimentare din ferme pe ordinea de zi a deputatului PSD Marian Dragomir

Share This
Tags

In cadrul conferintei de presa a PSD Braila, deputatul Marian Dragomir a dezvaluit unul din proiectele sale, la care lucreaza momentan. In urma unor analize dar si a semnalelor trease de catre mass-media, Comisia de Agricultura din care face parte si parlamentarul Dragomir, doreste lamurirea a tot ceeea ce inseamna “suplimente alimentare” folosite in fermele agricole din Romania.

“Un subiect care reprezinta o maxima importanta pentru noi, vor veni saptamana viitoare si specialisti din mai multe domenii de activitate tocmai pentru a avea o viziune cat mai completa asupra suplimentelor. Interesul nostru nu este profitul comerciantilor, ci sanatatea populatiei”, a declarat deputatul Marian Dragomir.

Aceste semnale de alarma au fost trase datorita administrarii de sare si amidon modificate ininte de sacrificarea animalelor, pentru a creste greutatea si a se incasa cat mai multi bani. Injectarea produselor de origine animala este acum in vizorul parlamentarilor care urmeaza ca in doua saptamani sa adopte un proiect de lege.

Comentarii

comentariu

About the Author

-