Published On: sâm, Mar 16th, 2013

Sorin Bosneag a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale PSD Braila

Share This
Tags

Intr-un cadru festiv, insa mult mai sobru fata de alegerile de la Organizatiile de Tineret, Sorin Bosneag a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale PSD Braila. Conferinta a avut loc sambata dimineata in sala de spectacole a Teatrului Maria Filotti din Braila, unde au fost prezenti in jur de 200 de membri si simpatizanti ai Partidului Social Democrat.

* Bosneag spera la rezultate si mai bune

Cu toate ca si-a manifestat gratitudinea pentru primirea acestui mandat, Sorin Bosneag a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca organizatia mai are de munca. Acesta considera ca buna organizare si coordonare a membrilor si grupurilor de simpatizanti reprezinta cheia unui succes garantat intr-o campanie electorala.

“Pentru toate aceste rezultate adresam sincere multumiri presedintilor organizatiilor si tuturor membrilor de partid, aceste multumiri le-am transmis si dupa fiecare tur de scrutin, care a avut loc. Chiar daca activitatea pe care am desfasurat-o a avut rezultate pozitive, trebuie sa remarcam ca in perioada la care ne referim, acestea ar fi fost mult mai bune daca ne-am fi implicat in toate actiunile de la nivel judetean, municipal si am fi facut toate demersurile posibile pentru a fi facut cunoscute toate realizarile administratiei locale. Aceasta datorita faptului ca unele adunari ale membrilor de partid au avut un caracter formal, nu au dezbatut problemele politicii de fond, nu au pus accent pe viata interna de partid. Datorita unor organizari insuficient elaborate, nu toti membrii au avut sarcini bine precizate, in functie de capacitatea lor de organizare si mobilizare, fapt pentru care unii dintre ei nu s-au implicat in actiunile politice, si nici in campaniile electorale”, a declarat Sorin Bosneag.

Atat Doinita Ciocan cat si George Caranica au fost alaturi de Sorin Bosneag la numirea acestuia in fruntea Organizatiei Municipale a Partidului Social Democrat.

“A fost o perioada grea, a fost o perioada intensa, in care toti am stiut, am crezut si am stiut cum anume sa facem o echipa in jurul celor care i-am considerat si ii consideram si in acest moment ca reprezentativi pentru noi. Am castigat impreuna, am si pierdut in unele cazuri, sau am avut o perioada in care am gandit ca lucrurile pe care le-am facut nu au fost la nivelul celor pe care le-am dorit a le face. Pentru toate acestea eu as vrea personal sa va multumesc, ca om, ca membru de partid, ca femeie, ca membru al Biroului Organizatiei Municipale si sa credeti ca tenacitatea si daruirea dumneavoastra sunt si pentru mine exemple de zi cu zi”, a marturisit viceprimarul Doinita Ciocan.

Proaspat ales presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret PSD Braila, George Caranica a transmis un mesaj clar catre tinerii pe care ii va ghida spre o viata politica social-democrata in urmatorii doi ani: “ Pe aceasta cale ii invit pe toti sa se prezinte la Organizatia de Tineret, avand in vedere ca domnul presedinte si domnul primar ne-au incredintat un sediu in care sa ne putem desfasura activitatea. Organizatia de Tineret a sprijinit Organizatia Municipala in campania electorala, in campania pentru alegerile locale si cele parlamentare. Consider ca succesul pe care l-a avut Partidul Social Democrat la alegeri este si un succes al Organizatiei de Tineret, care s-a implicat activ pe toata perioada campaniei electorale”.

* Partidele din alianta si-au aratat suportul si l-au felicitat pe noul presedinte

Nici de aceasta data nu au lipsit invitatii din cadrul partidelor cu care PSD se afla in alianta. La manifestare a luat cuvantul deputatul UNPR Dorin Petrea, dar si viceprimarul liberal Alexandru Danaila.

“Colaborarea noastra a inceput undeva spre sfarsitul anului trecut, inainte de alegerile parlamentare. Pana atunci am avut ocazia sa mai colaboram si cu alte partide din Braila. Vreau sa va spun un sigur lucru, sunteti de departe cea mai buna organizatie politica din Braila”, a incheiat deputatul UNPR Dorin Petrea, intr-un ropot de aplauze.

Alexandru Danaila a tinut sa-l felicite pe Sorin Bosneag pentru noul mandat, le-a urat succes social democratilor si a precizat ca spera in continuare intr-o buna colaborare a celor doua formatiuni politice.

La conferinta au participat si deputatul Marian Dragomir, senatorul Ion Rotaru, dar si proaspatul secretar de stat in Ministerul Sanatatii, Iulian Francisc Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

-