Published On: lun, Mar 18th, 2013

Sofer arestat dupa ce a incercat sa dea mita politistilor din Braila

Share This
Tags

Politia braileana a trimis in arest un sofer care a incercat sa dea spaga unor agenti de circulatie in timpul unui control de rutina*

Un echipaj format din doi politisti din cadrul Serviciului Rutier Braila, in timp ce actiona pe linia supravegherii si controlului traficului rutier, pe DE 584, in localitatea Albina, i-a depistat pe I.R. (18 ani) si tatal acestuia, I.H. (34 de ani), ambii din municipiul Braila, in timp ce transportau cu autoutilitara cantitatea de aproximativ 930 kg de metale neferoase, fara a avea documente de provenienta.

Pe timpul controlului, pentru a nu fi sanctionati si a nu li se confisca incarcatura, conducatorul auto a oferit celor doi politisti suma de 700 de lei. In continuare, politistii au sesizat lucratorii DGA Braila, care, sub directa  coordonare a Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, au organizat un flagrant. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, iar marfa, in valoare de aproximativ 13.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii. Vineri, 15 martie a.c., procurori din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Braila au dispus retinerea, pe baza de ordonanta, a tanarului I.R., pentru comiterea infractiunii mentionate, si, la data de 16 martie a.c., a fost prezentat Tribunalului Braila, care dispus arestarea preventiva, pe o perioada de 29 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-