Published On: mie, Mar 6th, 2013

VIDEO: Simona Draghincescu intoarce armele

Share This
Tags

Consilierul local Simona Draghincescu, independent de altfel, a fost prezent azi la vizita Elenei Udrea, unde a tinut si un discurs prin care si-a anuntat sustinerea fata de fostul ministru al Turismului.

Desi a declarat in numeroase randuri ca nu face parte din Partidul Democrat Liberal, Simona Draghincescu a fost mereu apropiata portocaliilor. Daca la alegerile locale i-a facut campanie intensa deputatului Alexandru Nazare, acum Simona s-a decis sa-i acodre suportul moral doar, Elenei Udrea.

In ciuda faptului ca presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare a precizat in nenumarate randuri ca il sustine pe Vasile Blaga, Simona Draghincescu a intors armele catre tanarul deputat, alegand de aceasta data sustinerea sexului frumos.

“Eu va urez succes, cu siguranta toti cei care vor participa, la alegerile dumneavoastra din 23, eu nu am cum sa particip ca nu sunt membru de partid, am fost, mi-au facut niste cadouri deosebite si m-am lipsit, mi-am luat drumul de una singura in continuare. Nu am murit si cred ca nici dumneavoastra nu veti muri, daca nu veti castiga. Dar eu va doresc sa castigati, pentru ca o femeie in conducerea unui partid si a unei primarii cu siguranta va face mai mult decat un barbat”, a incurajat-o Simona Draghincescu pe Elena Udrea.

In ceea ce priveste masurile de austeritate si Guvernul Boc, Draghincesu a tinut sa le atraga atentia democrat liberalilor ca singuri si-au sapat groapa: “Trebuia sa lasati Romania, sa faceti un referendum si sa hotarasca poporul, vor sa taie salariile sau vor ca sa le pastreze asa. Si atunci nu mai aveau nicio problema. Ati gresit luand pe spatele dumneavoastra o decizie care nu trebuia luata. Trebuia sa ne ducem la fund, ca sa vada cum este sa manance de sub unghie si dupa aceea sa aprecieze ce au facut altii pentru ei. Asa, niciodata nu veti fi apreciati la adevarata valoare si efortul pe care l-ati facut”, a incheiat Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-