Published On: joi, Mar 28th, 2013

Seri de dans pentru seniorii braileni

Share This
Tags

* In data de 29 martie, la Restaurantul “Dacia” va debuta programul “Dansez cu tine”, adresat persoanelor varstnice *

In  fiecare vineri si sâmbata, Intre orele 19.00-22.00, vor fi organizate seri de dans pentru persoanele varstnice. In cadrul acestui eveniment  se vor organiza concursuri cu premii, dar si momente artistice sustinute de invitati surpriza.

Programul “Dansez cu tine”, lansat de Unita Turism Holding, se adreseaza In special seniorilor, dar vor fi si seri dedicate tinerilor, In cadrul unor evenimente aniversare.

In timpul desfasurarii programului “Dansez cu tine” se pot servi preparate culinare sau bauturi la preturi mai mici decât cele din meniul restaurantului.

Organizatorii au pregatit pentru participanti concursuri In functie de tematica serii, la finalul carora vor fi oferite diverse premii. Clientii fideli vor beneficia de un sejur pe baza de tratament la statiunea Lacu Sarat.

“Incercam sa organizam seri de dans pentru seniori, cu tango, vals, muzica buna, pentru ca ne-am gândit sa le oferim posibilitatea de a petrece momente placute Intr-un cadru elegant”, a declarat Sorin Bosneag, directorul “Unita Turism” Braila.

Pretul de intrare la acest eveniment este in valoare de 25 de lei, din care se poate face consumatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-