Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Semnele de pe fata dezvaluie bolile din organism

Share This
Tags

* Diversele probleme care apar pe ten reflecta diverse deficiente In functionarea anumitor organe din corp * Potrivit cercetatorilor chinezi fiecare zona de pe fata poate sa fie un indicator clar pentru problemele care apar la fiecare organ In parte *

Potrivit specialistilor, problemele care apar la ochi au legatura cu o disfunctie a ficatului. Astfel ca atunci cand observi  schimbari la nivel ocular, In special a culorii, este un semn ca ceva din corp nu functioneaza bine. De regula, acest lucru este asociat cu o functionare deficitara a ficatului, In special atunci cand ai observat la nivelul ochilor culoarea galben. De asemenea, petele albe de pe cornee sunt un semnal de alarma, deoarece ele sunt cauzate de un nivel ridicat al colesterolului rau, un factor de risc pentru sanatatea inimii.

Nasul este In legatura directa cu inima, sustin medicii. In special persoanele care au nasul rosu trebuie sa faca un consult cardiologic, deoarece acest simptom poate sa ascunda o problema cu inima.

Buza superioara este un indicator clar pentru problemele cauzate de organele reproducatoare. Potrivit specialistilor, atunci cand o femeie are probleme legate de fertilitate si fluctuatii hormonale poate sa le observe analizand buza superioara si santul care face legatura dintre baza si nas.

Medicii sustin ca obrajii Iti spun totul despre plamanii tai. Orice modificare pe care o observi la nivelul obrajilor are legatura cu plamanii  si modul In care functioneaza ei. Daca ai constatat anumite schimbari legate de aspectul obrajilor este recomandat sa mergi la un consult pneumologic pentru a verifica functiile plamanilor.

Specialistii spun ca fruntea corespunde simbolului focului, adica vizeaza in primul r@nd inima si problemele emotionale. Daca ai pielea din aceasta zona decolorata, rosie sau presarata cu mici vase de s@nge, s-ar putea sa ai o boala de inima sau sa treci printr-un soc emotional, precum o despartire sau o pierdere.

Potrivit specialistilor, barbia corespunde apei, care este asociata cu rinichii si glandele. Petele si modificarile de pigmentatie ale pielii indica probleme renale sau hormonale. Acneea de pe barbie indica un dezechilibru hormonal, care s-ar putea manifesta prin menstruatie iregulata la femei si prostata la barbati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-