Published On: vin, Mar 15th, 2013

Bunea Stancu atrage la Braila medici de renume ai tarii

Share This
Tags

* Gheorghe Bunea Stancu a purtat discutii cu medicii specialisti din Bucuresti pentru implementarea la Braila, a nasterii pe cale naturala cu ajutorul injectiei  epidurala *

Presedintele CJ Braila si cadre medicale brailene au fost intr-o vizita oficiala la Bucuresti, la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Panait Sarbu”, unde s-au intalnit cu mai multi medici specialisti. Acestia au purtat discutii pentru implementarea la Materintatea Braila a nasterii pe cale naturala cu ajutorul injectiei epidurale, astfel viitoarele mamici vor putea fi incurajate sa renunte la operatia de cezariana in vederea acestei injectii care diminueaza cu mult, durerile nasterii.

“Peste doua saptamani, managerul de la Spitalul “Panait Sarbu” va veni la Braila, am adus niste materiale foarte interesante de acolo pentru medicii braileni. Am constat ca la spitalul din Bucuresti 90% din gravide nasc pe cale naturala cu ajutorul acestei injectii”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu. Vizita la spitalul din Bucuresti a cuprins si modul de organizare acestei institutii si observatia  saloanelor.

Urmatorul proiect al Consiliului Judetean este infiintarea unui Centru National de Infarct la Braila, dupa ce va fi data in folosinta sala de interventii chirugicale din cadrul sectiei de Cardiologie. Noul centru investitional va functiona 24/24 h si va deservi mai multe judete din zona de sud-est a tarii. Intentia Consiliului Judetean Braila este de a oferi medicilor specialisti si pacientilor, materiale si dotari de cea mai inalta calitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-