Published On: mar, Mar 19th, 2013

Se calmeaza apele in familia Cibu?

Share This
Tags

* Dupa ce in urma cu apropape doua luni a fost parasit de sotie, Cristi Cibu petrece in cluburi *

Cristian Cibu, fiul controversatului om politic Constantin Sever Cibu, a fost parasit de sotia Oana si cele doua fiice, acum doua luni. Acestea au plecat de la domiciliul conjugal, refugiindu-se in casa parinteasca din Cazasu.  Se pare ca tanarul s-a impacat cu ideea despartiirii, deoarece mai mereu este vazut singur, in compania prietenilor prin cluburile brailene. Sambata seara, Cristi a petrecut cu o gasca de amici si s-a fotografiat alaturi de o femeie divortata. Aceasta era venita se pare cu un alt barbat, de profesie avocat, insa nu contenea sa se fotografieze alaturi de amicul ei Cristi.

Domnisoara din imagine, lucreaza in cadrul Primariei Braila si a fost casatorita cu unul din fostii sefi de la Servicul Rutier, insa dupa divortul de acesta a fost vazuta des in compania mai multor barbati.

Oana Cibu, inca sotia lui Cristi se pare ca este de acord cu iesirile nocturne ale acestuia, dovada fiind “like-ul” dat unei fotografii in care sotul ei apare in localul respectiv.

ULTIMA ORA: Deranjata de articolul publicat de Infobraila, Valentina Bratosin ne-a contactat telefonic pentru a infirma faptul ca ea se vede cu mai multi barbati si ca de doi ani nici nu prea a iesit din casa, mama ei fiind grav bolnava. Insistand sa nu-i sifonam imaginea, Valentina ne-a rugat sa publicam faptul ca fostul ei sot, Cosmin Serbanescu, un angajat al SPR Braila, a plecat de acasa in urma cu doi ani cu cea mai buna prietena a ei. Ea ne-a declarat ca una din cauzele divortului a fost infidelitatea barbatului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-