Published On: joi, Mar 7th, 2013

Scaunul de la Politie este ravnit de 2 ofiteri. Vizitiu si Ionescu se „dueleaza” pentru sefia IPJ

Share This
Tags

* In cursa pentru ocuparea functie de inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Braila * Este vorba de doi ofiteri tineri, cu varsta de pana in 40 ani, acestia fiind cms. Sef Mircea Vizitiu, interimarul institutiei, si George Ionescu, subcms. la Anticoruptie in cadrul DIICOT Braila * Postul a fost scos la concurs, intamplandu-se pentru a doua oara, asta dupa ce Catalin Chivu a fost mutat la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase * Data la care este programat a se desfasura concursul este de 14 martie *

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila se pregateste de o noua schimbare. Este vorba de ocuparea postului de inspector sef, care se va realiza in urma concursului ce va avea peste o saptamana, adica pe 14 martie, la Inspectoratul General al Politiei Române. In apriga „batalie” s-au inscris doi ofiteri, a caror varsta nu depaseste 40 ani. Este vorba despre cms. sef Mircea Relu Vizitiu, care in momentul de fata asigura interimatul IPJ Braila, si subcms. George Ionescu, actualmente sef la Serviciul Teritorial Anticoruptie, din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitatea Organizata si Terorism (DIICOT) Braila.

Concursul va presupune sustinerea unei probe unice de selectie, interviu pe subiecte profesionale.

Cms. sef Mircea Vizitiu are 38 de ani si a venit la conducerea institutiei brailene pe 5 octombrie 2012, ocupand interimatul in urma ordinului emis de Ministrul Administratiei si Internelor. Scaunul IPJ Braila ramasese vacant dupa ce cms. sef Catalin Chivu a pierdut postul de inspector sef, acesta fiind mutat la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

Al doilea organ al legii care si-a anuntat prezenta in cursa „acerba” pentru sefia IPJ Braila este subcms. George Ionescu. Acesta este ofiter al Serviciului Teritorial Anticoruptie din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitatea Organizata si Terorism. El a condus si Serviciul Teritorial Galati din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA), anterior fiind comandant adjunct al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-