Published On: mie, Mar 27th, 2013

Scandal la Marasu, apa folosita de brutaria lui Nitescu nu este potabila

Share This
Tags

Desi DSP Braila a suspendat in luna februarie activitatea brutariei din comuna Marasu, din cauza neregulilor gasite in urma controlului apei folosite la fabricarea painii, acestia au incalcat ordinul DSP-ului.

Locuitorii comunei s-au plans in nenumarate randuri in fata presei, de neregulile si abuzurile primarului comunei Nicolae Nitescu.

Dupa ce toate aceste acuzatii au ajuns la urechile autoritatilor brailene, o echiipa mixta formata din inspectorii DSP si Garda Financiara s-au deplasat din nou la Marasu, unde au gasit aceleasi abateri. Administratorul firmei a fost amendat de aceasta data cu suma de 20 mii de lei, iar activitatea brutariei a fost suspendata.

“Am mers acolo impreuna cu Garda Financiara si s-a confirmat ca se reluase activitatea. Am luat din nou masurile legale de sanctionare, avand in vedere ca pe noi nu ne-au anuntat de reluarea activitatii. In acest moment activitatea este suspendata si am aplicat o amenda de 20 de mii de lei, din cauza problemelor legate de calitatea apei”, a declarat Gabriel Ciochina, director al DSP Braila.

In cadrul conferintei care a avut loc astazi la Prefectura, prefectul judetului Braila, Mihaela Marcu a precizat: “ Sunt mai multe probleme legate de apa potabila, la nivelul judetului. Chiar ieri am avut un scandal cu una dintre primarii din cauza apei folosite la o unitate, care la momentul acesta este inchisa”, aceasta mentionand ca va specifica numele comunei, dupa ce va pleca presa din sala. Reamintim ca proprietarul brutariei este insusi primarul Nicolae Nitescu, care neaga aceste nereguli ori de cate ori este contactat telefonic, de catre reporterii Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-