Published On: lun, Mar 25th, 2013

Scandal la cimitir

Share This
Tags

* Un cersetor din Braila, a devenit recalcitrant ca nu primea pomana de la trecatori *

Duminica, 24 martie, in jurul orei 16.00,  o patrula a Jandarmeriei Braila a intervenit in aplanarea unui scandal produs de un barbat, in fata cimitirului Radu Negru-Nou, din municipiul Braila.

Jandarmii, aflati in misiune de patrulare, au observat comportamentul antisocial al celui in cauza, Costel G., in varsta de 42 ani, care adresa injurii si cuvinte obscene unor femei care nu i-au dat de pomana.

Dupa ce au intervenit imediat si l-au oprit din actiunea sa, oamenii legii au constatat faptul ca barbatul apeleaza in mod repetat, la mila trecatorilor.

Pentru savarsirea de fapte obscene si proferare de injurii, jandarmii l-au sanctionat contraventional pe barbatul recalcitrant cu amenda de 300 lei.

Nu este pentru prima data cand jandarmii braileni sunt solicitati sa aplaneze unele scandaluri produse de persoane care apeleaza la mila cetatenilor.

Astfel, duminica trecuta, 17 martie a.c., un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sa aplaneze un scandal produs la cantina sociala de la Catedrala Nasterea Domnului din Braila.

Ajunsi de urgenta, jandarmii au depistat la fata locului un barbat de 44 de ani, care a adresat injurii si amenintari unei bucatarese.

Acesta a fost scos din cantina respectiva, i s-au adus la cunostinta prevederile legale in vigoare si a fost amendat cu suma de 200 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-