Published On: mie, Mar 27th, 2013

Romania a fost invinsa de “Portocala mecanica”

Share This
Tags

* Olanda – Romania 4-0 (1-0) *

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, marti, in deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, intr-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

In minutul 12, fundasul central olandez Martins Indi a recuperat o minge, dupa o greseala a lui Rat, i-a pasat lui Rafael van der Vaart, care a inscris cu un sut plasat de la 16 metri.

Robin van Persie a dus scorul la 2-0 in minutul 56, cand a reluat cu o lovitura de cap peste Costel Pantilimon, din coltul careului de sase metri, o centrare venita de pe partea stanga de la Arjen Robben.

In minutul 64, Florin Gardos l-a faultat in careu pe Jermain Lens, arbitrul Mark Clattenburg dictand penalti. Van Persie a transformat cu un sut in stanga lui Pantilimon, care plonjase in coltul opus.

In minutul 90, Chiriches respinge o minge venita din aut de pe partea dreapta pana la 16 metri, Maher suteaza din prima, Pantilimon respinge in fata, iar Lens inscrie din sase metri.

Victor Piturca a afirmat ca in cele doua meciuri, cu Ungaria si Olanda, jucatorii echipei nationale nu au facut fata din punct de vedere fizic. “Avem o perioada lunga la dispozitie pentru a pune lucrurile la punct. Probabil, in perioada asta, jucatorii care au facut parte din lotul echipei nationale, nu sunt foarte bine pusi la punct din punct de vedere fizic. Jucatorii de la Steaua au obosit dupa cele patru meciuri grele din Liga Europa. In primul rand nu s-au ridicat la nivelul fizic la care ar fi trebuit sa se ridice. Acelasi lucru s-a intamplat si in meciul cu Ungaria. Ne-au costat foarte mult golurile primite extrem de simplu”, a completat Piturca.

Clasamentul Grupei D este urmatorul: 1. Olanda – 18 puncte, 2. Ungaria – 11 puncte, 3. Romania – 10 puncte, 4. Turcia – 7 puncte, 5. Estonia – 6 puncte, 6. Andorra – 0 puncte.

In etapa urmatoare, programata la 6 septembrie, vor avea loc urmatoarele meciuri: Romania – Ungaria, Estonia – Olanda si Turcia – Andorra.

Comentarii

comentariu

About the Author

-