Published On: lun, Mar 25th, 2013

Roman Abramovici a fost arestat de FBI

Share This
Tags

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a fost retinut de FBI, informeaza surse pentru postul rus RBC TV. Purtatorul de cuvant al miliardarului neaga informatiile privind arestarea, informeaza Business Insider.

Surse neoficiale spun ca rusul in varsta de 46 de ani este anchetat in moartea lui Boris Berezovsky, omul de afaceri rus gasit mort in casa din Ascot, Anglia

Conform revistei Forbes, Roman Abramovici are o avere estimata la 10.2 miliarde de dolari, fiind al 107-lea cel mai bogat om din lume. Rusul este implicat in fotbal din 2003, atunci cind a devenit patronul clubului Chelsea.

Boris Berezovsky si-a cladit imperiul financiar dupa ce a cazut Uniunea Sovietica, la inceputul anilor ’90. Contestatar al lui Vladimir Putin, Berezovsky a supravietuit la numeroase tentative de asasinat, inclusiv una cu bomba, care i-a decapitat soferul. In 2003, rusul a primit azil politic in Regatul Unit. In 2008, l-a acuzat pe Roman Abramovici ca l-ar fi “amenintat si intimidat ca sa-i vind actiuni importante sub pretul pietei”. Anul trecut, Berezovsky a pierdut un proces pe care l-a avut cu Abramovici, fostul sau partener de afaceri, in care a cerut daune de 3 miliarde de lire.

Comentarii

comentariu

About the Author

-