Published On: mar, Mar 12th, 2013

REVOLTATOR: Mormane de gunoaie pe Faleza. Autoritatile promit ca maine va fi curat

Share This
Tags

*Faleza Dunarii arata jalnic, in zona de promenada, cadavre de animale aflate in descompunere si mormane de deseuri alcatuiesc un peisaj dezolant. In tot acest timp, Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala si-a luat o mini-vacanta*

Cel mai frumos loc destinat plimbarilor in aer liber, Faleza Dunarii arata astazi, ca o adevarata groapa de gunoi, unde cetateni fara bun-simt arunca resturile menajere cu nonsalanta.

Imaginile surprinse la fata locului de Infobraila sunt mai mult decat relevante si ilustreaza realitatea cruda a ceea ce se intampla la doi pasi de cladirea Primariei.

Echipajele Politiei Locale par sa nu isi fi indreptat atentia catre aceasta zona, aflata in vecinatatea sediului Politiei din strada Orientului. Astfel, brailenii care locuiesc pe strazile Malului, Veche, Albiei si Pensionatului arunca, fara nici o problema, saci plini de resturi menajere pe Faleza Dunarii.

Mihaela D., proprietara unui imoblil situat pe strada Malului, ne-a declarat, vadit indignata: “Este de-a dreptul strigator la cer. Am facut multe sesizari peste tot si nimeni nu a luat masuri. Mai arunca si vecinii, dar vin si din alte parti. Poate ne ajutati sa rezolvam problema”.

Directorul “Braicata”, George Voiculet” a mentionat, cu indiferenta, faptul ca societatea intervine doar la ordin, zona Falezei fiind in aria sa de activitate. Voiculet a aruncat vina in curtea Primariei, deoarece lucrarile societatii nu prea sunt platite. Acesta asteapta campaniile de voluntari care curata zona din cand in cand, in loc ca societatea pe care o conduce sa-si faca treaba platita din bani publici.

Contactat telefonic, Aurel Simionescu, primarul municipiului Braila ne-a precizat: “Da, stiu despre ce este vorba. Din cand in cand, cei de la Braicata, la sesizarea noastra curata zona. O sa luam imediat masurile necesare pentru a reda brailenilor un loc prielnic pentru plimbari”.

Impreuna cu directorul SUPAGL, Dan Apostol, o echipa Infobraila s-a deplasat la fata locului. Apostol s-a aratat revoltat de situatie, promitand ca maine dimineata, la primele ore, muncitorii Braicata vor salubriza zona, chiar daca cetatenii vor continua sa arunce deseuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-