Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Revigorarea unui brand de succes: Alianta D.A a reaparut. In locul lui Tariceanu si Boc, MRU si Pavelescu

Share This
Tags

Fosta alianta politica dintre PNL si PD, infiintata in septembrie 2003, a fost readusa la viata de Forta Civica si PNTCD-aripa Pavelescu.  Sambata, fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu si liderul taranist, Aurelian Pavelescu au semnat protocolul de constituire a Aliantei pentru Dreptate si Adevar, ce se doreste a fi succesoarea aliantei D.A. , condusa la acea vreme de Emil Boc si Calin Popescu Tariceanu.

Un adevarat succes politic, alianta D.A. a fost invingatoare in alegerile locale, parlamentare si prezidentiale din 2004, insa a sfarsit, in 2007, prin excluderea PD-ului din cabinetul Tariceanu.

„E si memoria inca vie a unui mare succes electoral al dreptei. In 2004 a dat un presedinte, o majoritate parlamentara, un guvern. Am fost membru al acelui cabinet. Dreptatea inca isi mai cauta loc in tara romaneasca(…), iar adevarul inca e rar. Buzele oamenilor politici nu spun adevarul” a declarat liderul FC, Mihai Razvan Ungureanu.

Fostul aliat a lui MRU din campania electorala pentru parlamentare, Vasile Blaga critica in termini duri decizia FC si a PNTCD.

„Exista o singura constructie originala ‘Dreptate si Adevar’, realizata la timpul ei de Traian Basescu si Theodor Stolojan, de PDL si PNL. Nu ne plac plagiatorii. E gandul lor, de ce o fac, nu stiu”, a mentionat presedintele PDL, Vasile Blaga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-