Published On: mar, Mar 26th, 2013

Retur de foc pentru CF Braila

Share This
Tags

* Urmatoarea partida a echipei brailene va avea loc pe data de 6 aprilie, cand va disputa meciul cu echipa Sageata Navodari *

Dupa ce au umilit Steaua, in fata a peste 15 mii de spectatori, echipa condusa de Alin Panzaru mai are pauza o saptamana, perioada in care este posibil sa mai dispute un amical.

CF Braila a avut sansa sa dispute un amical cu una dintre cele mai iubite echipe din Romania, si acest lucru s-a datorat in mare masura colaborarii bune dintre cele doua cluburi. “A fost o pata de culoare acest meci. A fost o prietenie, a fost o discutie si iata ca s-a ajuns la acest meci si trebuie sa ne bucure prezenta celei mai iubite echipe. A fost un meci frumos. Echipa noastra a practicat un fotbal frumos si eu spun asa ca un suporter al Brailei, ca am fost peste echipa a doua a Stelei. Braila a jucat foarte frumos si daca era 2,3-1 nu se supara nimeni. Cred ca a fost o lectie si pentru Steaua pentru ca am vazut ca Reghecampf a plecat destul de suparat. Toata tara a vorbit de acest rezultat, ca a luat Steaua bataie la Braila, ca totusi a venit cu Latovlevici, cu Tatu, care cocheteaza cu primul 11”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean, Florin Mija.

In ceea ce priveste parcursul frumos al echipei, de cand este condusa de tanarul Alin panzaru, Florin Mija a precizat ca in ciuda unui retur de foc, CF Braila are mari sanse la promovare. “Cred ca ne onoreaza si faptul ca si in divizia B avem rezultate bune si ne batem acolo sus la promovare. Pe banca tehnica e un tanar, Alin Panzaru, brailean care pana la urma a  plecat de la echipa, a fost jucatorul echipei si iata ca si din postura de antrenor are rezultate. Avem si un presedinte tanar, pe Adelin Soare cu care vad ca face o echipa buna, atat administrativa cat si tehnica si iata ca rezultatele se vad. E liniste, sunt bani si trebuie sa fie si performanta si faptul ca am avut 15 mii de oameni la stadion inseamna mult. Va  fi un retur de foc, cu sanse mari la promovare, vom vedea ce rezultate vor avea si baietii. Eu zic ca este un lot acolo cu jucatori seriosi si iata ca rezultatele se vad. Cred ca totul pleaca de la antrenor si iata ca acest tanar, caruia multi nu i-au dat nicio sansa la echipa, face treaba si asta e un lucru extraordinar si pentru el dar si pentru echipa”, a subliniat Florin Mija.

Avand in vedere ca in ultimele doua etape, CF Braila a fost nevoita sa stea, echipa condusa de Alin Panzaru a cazut pe locul 5 cu un total de 26 de puncte.

CF Braila urmeaza sa dispute urmatoarea partida, pe 6 aprilie, in deplasare, pe terenul celor de la Sageata Navodari, meci care conteaza pentru etapa 20.

Comentarii

comentariu

About the Author

-