Published On: Soare, Mar 31st, 2013

Punct ochit, punct lovit. Cupa presei la tir

Share This
Tags

* Peste 20 de reprezentanti ai mass-mediei brailene impreuna cu prefectul Mihaela Marcu si subprefectul Catalin Grosu au raspuns invitatiei Inspectoratului de Jandarmi Braila de a participa la traditionala competitie – Cupa presei la tir – organizata cu prilejul Zilei Jandarmeriei Romane *

Desfasurat pe doua categorii, respectiv, fete si baieti, arme ( pistol si P.M ), evenimentul le-a oferit participantilor prilejul sa se afirme sau sa-si testeze calitatile de buni tragatori. Competitia a debutat la Poligonul de tragere al institutiei, din localitatea Muchea, judetul Braila, cu un scurt instructaj sustinut de maiorul Manea Constantin. Acesta a  facut apel la seriozitatea participantilor pentru a evita evenimente nedorite, in poligon. Concursul a debutat cu fetele, acestea avand la dispozitie sase cartuse pentru a obtine punctajul maxim. A lipsit ce-i drept tragerea “de reglare” cu doua gloante, pentru ca numarul concurentilor a depasit asteptarile organizatorilor, dar munitia a fost suficienta. Norocul sau experienta au mers anul acesta mana in mana, iar lupta pentru podium a fost stransa. Marea surpriza a venit din partea celor care au concurat anii anteriori si au obtinut rezultate notabile, iar anul acesta “le-a tremurat mana”. Dupa o sedinta de tragere care a durat aproximativ o ora, au fost desemnati castigatorii Cupei presei la tir, editia 2013.

Madalina Munteanu, redactorul sef de la Infobraila, a fost desemnata “Miss Pistol”, iar redactorul Ciprian Istrate, s-a clasat pe locul 1 la Individual Pistol cal.7,65mm, obtinand cel mai bun punctaj de 52 de puncte. Categoria pistol la fete: locul 3, Spoeala Liliana 13p, locul 2 Bahor Gina 31p, locul I a fost adjudecat de Perian Rodica cu 50p. Categoria pistol barbati: locul 3, Iordache Catalin, cu 27p, P locul 2 Popescu Vasilica, cu 51p si Carp Bogdan, cu 51p locul 1 a fost adjudecat de Ciprian Istrate cu 52p. Categoria P.M la fete: locul 3 Spoeala Liliana cu 32p, locul 2 B. Gina cu 34p, locul I, Perian Rodica cu 39p. Categoria P.M barbati: locul 3 Spoeala Radu cu 83p, locul 2 Coman Florentin cu 89p, locul I Stupariu Nicu 90p.

Diplomele si cupele le-au fost inmanate premiantilor in cadrul sedintei festive organizate cu ocazia “Zilei Jandarmeriei Romane”, eveniment care a avut loc duminica, 31 martie, in poligonul de tragere al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-