Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Potentialul erotic in functie de zodie

Share This
Tags

* In timp ce unele zodii au nevoie de sex ca de aer si emana senzualitate prin toti porii, alte sunt mai inocente si acorda mai putina importanta placerilor carnale *

Scorpionul ocupa primul loc in top, fiind cel mai erotic semn din zodiac. Natura sexuala a scorpionului este una extrem de complexa. Sexul se strecoara mereu in gandurile lui, are o multime de fantezii, iar corpul sau este foarte sensibil in fata stimulilor sexuali.

Taurul ocupa locul doi in top, iar potentialul sau erotic este la cote ridicate. Face sex intotdeauna din placere si este foarte atent la detalii. Are nevoie de un amant desavarsit in asternut care sa-i faca fata, deoarece este adeptul partidelor lungi de sex, care se pot intinde pe intreaga noapte. Traieste fiecare experienta sexuala cu toate simturile, intr-un mod senzual, si se pricepe de minune sa-i ofere partenerului clipe magice in dormitor.

Pe locul trei se situeaza sagetatorul pentru ca este semnul zodiacal cu cea mai mare putere de initiativa. Ar Incerca orice in pat, cu mintea deschisa, fara temeri. Adora sa asocieze sexul cu adrenalina si da nastere unor experimente de neuitat in dormitor.

Locul patru Ii revine balantei deoarece impleteste perfect jocurile erotice cu sentimentul de iubire si Ii creeza partenerului sau senzatia de contopire trup si suflet in timpul partidei de amor.

Pe locul cinci se situeaza gemenii, maestrii ai jocurilor erotice. Au multa imaginatie si dau nastere celor mai indecente scenarii In dormitor. Le place sa joace roluri si sa isi  surprinda de fiecare data partenerul cu o noua fantezie si mai provocatoare.

In topul celor mai fierbinti zodii berbecul se situeaza undeva la jumatate. Au o latura spontana, care poate da nastere celor mai pasionale si inedite partide de sex. Pe de alta parte, este considerat copilul zodiacului si de multe ori imaturitatea care il caracterizeaza Ii poate cauza probleme in plan sexual. Pe cat de repede se aprinde, pe atat de repede se stinge, daca lucrurile nu decurg exact asa cum isi doreste.

Pestii ocupa locul sapte. Au potential erotic in mare parte datorita imaginatiei. Au fantezii foarte incitante. Problema este ca pestii privesc sexul uneori cu prea multa comoditate. Le vine greu sa preia initiativa si, astfel, potentialul lor erotic ramane nedescoperit.

Locul opt apartine leului, deoarece acorda mare importanta sexului, dar se pierde in detalii. Pentru leu aspectul fizic este foarte important, atat cel al partenerului sau, cat si al lui. Atractia dintre parteneri este foarte importanta si, daca se axeaza pe ea si se pierde in moment, poate trai clipe de vis In dormitor.

Sexul nu se afla In fruntea listei de prioritati a varsatorului, de aceea ocupa locul noua in top. Are atatea asteptari de la partener, pe plan profesional si social, Incat sexul, din pricina naturii sale intime, nu il atrage. De fapt, il sperie contopirea emotionala pe care o poate simti fata de partenerul sau in timpul sexului, motiv pentru care prefera partidele In care experimenteaza si se axeaza pe placerea fizica.

Racul ocupa locul zece in top deoarece potentialul sau erotic paleste in fata sensibilitatii care il caracterizeaza. De regula isi descopera potentialul erotic doar in relatia cu un barbat foarte tandru, de iubirea caruia este absolut singur. Tinde sa ofere multe In pat si sa-si ignore placerea, ceea ce-i stinge, de fapt, potentialul erotic.

Fecioara este o fire perfectionista, dar sexul de calitate nu este unul neaparat perfect. Ar putea descoperi ca o partida de sex desfasurata exact asa cum vrea nu e deloc satisfacatoare. Ocupa locul 11 in top deoarece are mari asteptari, atat de la el cat si de la partenerul sau, si incearca sa controleze partidele de sex, fie ca e vorba de timp sau spatiu.

Capricornul ocupa ultimul loc in top pentru ca semnul sau zodiacal este puternic influentat de ratiune, ceea ce, in perspectiva, Ii diminueaza potentialul erotic. Nu vrea sa atraga parteneri cu aspectul sau fizic, nici sa tina o persoana langa el cu trucuri sexuale. Prefera sa acorde atentie altor lucruri. Abia cand se afla intr-o relatie stabila, cu un partener care ii  impartaseste valorile, simte nevoia sa il cunoasca si In plan sexual.

Comentarii

comentariu

About the Author

-