Published On: lun, Mar 4th, 2013

Politistii au impartit flori si au dat sfaturi preventive pentru soferitele brailence

Share This
Tags

Cu ocazia zilei de 1 martie, politistii de la Serviciul Rutier si de la compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii, in parteneriat cu Omniasig, Asociatia Internationala a Politistilor – Regiunea Braila si Promenada Mall Braila, au organizat activitati preventive dedicate doamnelor.

Pe Calarasilor, in centrul orasului, pe Calea Galati sau in Promenada Mall, politistii au impartit zambete si flori. Doamnele au primit felicitari, martisoare, dar si sfaturi preventive. Pe langa urarea de a avea o primavara insorita, soferitele au fost sfatuite sa poarte in permanenta centura de siguranta si sa respecte toate regulile de circulatie, indiferent de calitatea pe care o au ca si participant la traficul rutier.

Atat doamnele aflate la volan, cat si cele aflate la cumparaturi in mall au fost incantate de initiativa politistilor si au recunoscut ca sfaturile preventive sunt binevenite oricand. Luate prin surprindere, femeile s-au bucurat ca in loc sa prezinte documentele politistilor, acestia le-au oferit flori si martisoare, facandu-le astfel ziua mai frumoasa.

Precizam ca o astfel de activitate va fi organizata si cu prilejul zilei de 8 Martie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-