Published On: joi, Mar 7th, 2013

Politia Braileana cauta un minor disparut din Buzau

Share This
Tags

* Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale Braila efectueaza verificari in teren pentru depistarea minorului Spirache Cezar Adrian, in varsta de 12 ani, domiciliat in municipiul Buzau, strada Panait Mosoiu, fara forme legale in satul Tabarasti, din comuna buzoiana Galbinasi * S-a luat decizia de a angrena [n acesta cautare si politistii braileni, intrucat sunt date si indicii ca ar cauta un loc de munca la stanele aflate pe raza judetului nostru *

Minorul a parasit domiciliul parintilor in mod voluntar, la data de 22 august 2012. Pana la data de 4 octombrie 2012, parintii nu au sesizat Politia, multumindu-se sa il caute in sat si la bunicii materni din municipiul Buzau.

Este vorba despre Spirache Cezar Adrian. Acesta a fost semnalat la o ferma de vaci din satul Lunca, comuna buzoiana C. A. Rosetti, in luna august 2012. El cere de munca si afirma ca parintii au decedat in urma unui accident auto. A primit gazduire la ferma de vaci si, dupa circa 3 zile, a parasit ferma impreuna cu un alt cioban, domiciliat pe raza judetului Braila. Cei doi au calatorit cu autovehicule de ocazie si, ultima data, minorul a fost vazut in comuna braileana Ulmu. In prezent este posibil ca acesta sa fie gazduit de un crescator de animale din judetul nostru.

“Rugam cetatenii care pot da relatii despre locul in care se afla minorul dat disparut sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie. Semnalmentele si vestimentatia la data disparitiei sunt: 1,5 m inaltime, greutate 35 kg, fata ovala, ochi caprui, par saten; la plecarea de la domiciliu era imbracat cu o camasa verde, pantalon scurt de culoare maro, pantofi sport; la sosirea in satul Lunca era imbracat cu blue-jeans grosi, de culoare negru, camasa bleu, cu maneca scurta, incaltat cu pantofi sport de culoare inchisa; la plecarea de la ferma de vaci si la momentul disparitiei, era imbracat cu pantalon blue-jeans de culoare negru, bluza de trening de culoare albastru, cu fermoar la baza gatului, de culoare alb, incaltat cu pantofi sport maro, iar pe cap avea o palarie alba din fas, cu fermoar pe o parte; acesta se afla in abandon scolar, renuntand la cursurile clasei a V-a, de la Scoala din satul Tabarasti” a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuv@nt al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-