Published On: vin, Mar 22nd, 2013

Paine fabricata cu apa plina de nisip la Marasu

Share This
Tags

* Directia de Sanatate Publica Braila a suspendat activitatea la brutaria din comuna Marasu, dar aceasta inca functioneaza *

In urma unei inspectii efectuate  de DSP Braila la brutaria din comuna Marasu, inspectorii au constatat ca apa care era folosita la fabricarea painii nu este potabila, fapt pentru care au suspendat activitatea si au sanctionat-o contraventional pe administratora firmei.

Dupa cum spun localnicii brutaria apartine chiar primarului comunei Marasu, care contactat telefonic, Nicolae Nitescu a fost rezervat in declaratii. “Nu va pot da astfel de amanunte. A fost un control aici, dar acum noi transportam apa de la Braila si totul este in regula”.

Pe de alta parte directorul DSP Braila declara: “Brutaria din comuna Marasu apare in baza noastra de date, ca fiind inchisa, dupa ce noi am sistat activitatea acolo, deoarece in urma unei inspectii am constatat ca apa nu era potabila. Am sanctionat-o contraventional si pe administratora firmei. Dupa inspectie ei au venit si ne-au aratat recipientele cu care transporta apa, insa acestea nu corespund normelor. Ne ramane sa mai efectuam controale in acea zona”, a declarat Gabriel Ciochina, director al Directiei de Sanatate Publica, Braila.

Unul din locuitorii comunei ne-a declarat ca a vazut cum painea este transportata in conditii improprii. “Cara painea cu o masina veche care cu mult timp in urma a fost ambulanta”.

Aceste informatii au ajuns pana la urechile Presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care s-a aratat deranjat de neregulile care au loc in judet.

“Trebuie sa vedem despre ce este vorba. In cazul in care procedeaza asa, este o problema grava. Una de igiena. Dar in curand lucrurile se vor schimba, pentru ca DSP si SAJ vor trece in administrarea Consiliului Judetean Braila”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu, presedinte CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-