Published On: joi, Mar 21st, 2013

Octogenara cu Alzheimer a plecat de acasa

Share This
Tags

* În seara zilei de 20 martie, la orele 21.30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat o femeie, din municipiu, care a sesizat disparitia de la domiciliu, în cursul aceleeasi zile, a matusii sale, Stana Munteanu, în vârsta de 80 ani, domiciliata în Braila *

Din primele cercetari desfasurate de politisti a rezultat ca, în ziua de 20 martie, în jurul orelor 8.00, sora batrânei a mers în vizita la aceasta. Astfel, ruda disparutei a constatat disparitia ei de la domiciliu. Fugita de acasa sufera de afectiuni medicale psihice, fiind diagnosticata cu „Alzheimer”, se deplaseaza greoi si nu are asupra sa acte de identitate, fiind cunoscuta cu apelativul „Lenuta”, frecventeaza zona Piata Halelor si magazinele situate pe strada General Eremia Grigorescu.

Semnalmentele femeii sunt: înaltime 170 cm, corpolenta normala, par alb-grizonat, lung pâna la nivelul urechilor, cu fir drept, ochi verzi, iar ca semn particular prezinta o cicatrice postoperatorie în partea dreapta a abdomenului. Îmbracamintea pe care o purta la data disparitiei era o geaca trei sferturi, gri închis, material sintetic, pantaloni lungi, din stofa de culoare kaki, purta pe cap caciula din blana neagra si era încaltata cu pantofi model balerini, de culoare închisa. De asemenea, purta pe degete un inel din aur tip ghiul si verigheta clasica din aur, iar la urechi cercei din aur.

Politistii Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza activitati pentru depistarea si clarificarea situatiei disparutei.

Cine poate da relatii despre locul unde s-ar putea afla aceasta este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-