Published On: joi, Mar 14th, 2013

O rusoaica prinsa ca locuia ilegal in Braila

Share This
Tags

Politistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari- Biroul pentru Imigrari Braila, au organizat, in data de 14 martie, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor, in municipiul Braila.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala o femeie, in varsta de 41 de ani, din Federatia Rusa. S-a stabilit ca aceasta a intrat in Romania, in baza unui permis de sedere temporara, eliberat de catre autoritatile grecesti, si nu a parasit teritoriul tarii, in termen de 5 zile, conform Deciziei nr. 582/2008/CE.

“Avand in vedere cele constatate, i-a fost emisa o Comunicare pentru parasirea teritoriului Romaniei, prin care este obligata sa paraseasca tara in termen de 3 zile. Femeia a fost sanctionata contraventional, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu  modificarile si completarile ulterioare. Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni, privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini sa acorde atentie reglementarilor legale in ceea ce priveste dreptul de sedere pe teritoriul Romaniei”, a declarat Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-