Published On: lun, Mar 25th, 2013

O noua inventie: Economizorul de energie electrica

Share This
Tags

* Oricine care primeste lunar o “factura de curent” ar trebui sa aiba un dispozitiv pentru economisirea energiei electrice * Pentru achizitionarea unui astfel de aparat este nevoie de doar 135 lei *

Economizorul de energie electrica este ultima descoperire germana ce foloseste inalta tehnologie eficienta pentru monitorizarea consumurilor energetice in mod activ si imbunatatirea factorului de putere din gospodaria, biroul sau aplicatiile industriale. In plus, tehnologia inteligenta optimizeaza voltajul si solicitarile de curent, astfel reducand consumurile de putere activa in Kwh si putand sa realizeze economii de pana la 20-30% si chiar 45 % la factura dumneavoastra de plata la societatea de electricitate. Dispozitivul serveste drept un stabilizator de tensiune, furnizand sau inmagazinand energie pana la 10 secunde, in caz de fluctuatii negative sau pozitive. In consecinta, mentine voltajul si amperajul constante in timpul salturilor periculoase de putere momentane instantanee. Acest mod de lucru are drept rezultat inclusiv protejarea sau prelungirea “vietii” aparatelor dumneavoastre electrice. Costul unui astfel de aparat este de doar 135 lei.

In aceste vremuri, putem gasi multe echipamente electrice ce au clasa A sau A+ de consum, ceea ce inseamna ca au un consum redus de energie electrica. Dispozitivele noastre au la baza o tehnologie similara, ele maresc eficienta aparatelor dumneavoastra electrice, obtinand aceleasi rezultatem, dar cu un consum de energie electrica mai mic.

Folosirea acestor dispozitive nu este ilegala. Asta deoarece dispozitivul pentru reducerea consumului de energie electrica este exact ca orice aparat ce se poate introduce in priza. Asadar este absolut legal, aprobat si certificat de Comisia Europeana. In ceea ce priveste utilizerea un astfel de dispozitiv, trebuie sa stiti ca, pur si simplu, se introduce in priza cea mai apropiata de tabloul cu sigurante si veti incepe sa economisiti energie instantaneu. Nu conteaza unde este amplasat contorul electric, fie ca este in casa, fie in afara acesteia.

Aceste dispozitive pentru reducerea consumului de energie electrica au trecut multe teste si verificari si s-a demonstrat capacitatea lor de a reduce pana la 10-35% din consumul de energie. Persoanele care utilizeaza astfel de produse se bucura de o reducere a consumului de energie electrica de cel putin 8-10% pana la 35%.

Toate componentele sunt produse de firme cu experienta si efectul este remarcabil, economisind in medie 25% din consumul de curent. Durata medie de utilizare este de 10 ani. Costul redus si usurinta in utilizare fac acest produs foarte tangibil. El va incepe sa va economiseasca bani de indata ce il veti introduce in priza. Investitia initiala se amortizeaza in mai putin de un an. Daca in timp de 30 de zile nu sunteti satisfacuti de efectele dispozitivului vi se va restitui suma platita pe aparat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-