Published On: mar, Mar 26th, 2013

Noi dotari la Jandarmeria Braila

Share This
Tags

* Jandarmii braileni au primit un sistem e- Learning, care ii va ajuta in activitatea de pregatire si perfectionare *

“In scopul instruirii si perfecţionarii pregatirii continue a personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braila, in cadrul unitaţii noastre a fost realizat un laborator de instruire prin intermediul platformei de invaţamant de tip e- Learning, dotat cu staţii de lucru, imprimanta, sistem audio-video si tabla interactiva”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Braila, plt. Sorin Neftode.

Sistemul conţine o biblioteca virtuala pe care jandarmii o acceseaza on-line si in care se afla teme pe diferite nivele de pregatire si specializari. Activitatea de pregatire si perfecţionare prin acest sistem se desfasoara pe parcursul intregului an.

Jandarmii braileni susţin, de asemenea, examene on-line atat pe timpul desfasurarii cursurilor de cariera, cat si la evaluarile periodice, care au loc pe parcursul intregii cariere militare.

In acest laborator se pot conecta la intranet, in acelasi timp, 20 de jandarmi, fiecare avand un cont de utilizator si o parola. Cursurile sunt concepute de catre instructorii militari si permit parcurgerea unor teme de pregatire la sfarsitul carora sunt o serie de intrebari prin care jandarmii se pot autoevalua.

Comentarii

comentariu

About the Author

-