Published On: lun, Mar 11th, 2013

Pompierii au stins un incendiu si au asanat un teren de munitie neexplodata

Share This
Tags

In cursul zilei de ieri, la orele 12.50, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Stanel S., de pe strada Parcului din municipiu. Proprietarul a facut focul în curte si l-a lasat nesupravegheat. Au ars aproximativ 50 ml de gard din scândura si un perete din PFL de la o magazie de lemne. Nu s-au înregistrat victime.

La orele 17.00, echipa pirotehnica a Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” Braila a executat o misiune de asanare a terenului de munitie ramasa neexplodata pe islazul orasului Faurei. Aici a fost descoperita o bomba de aruncator de calibrul 60 mm. Munitia a fost ridicata, transportata si depozitata în siguranta, ulterior va fi distrusa în poligonul de specialitate.

Conducerea IJSU Braila sfatuiesc cetatenii ca in momentul descoperirii unor astfel de elemente de munitie, sa anunte de urgenta Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, organele de politie sau autoritatile publice locale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-