Published On: vin, Mar 1st, 2013

Navele de la Frontiera cedate cu titlu gratuit

Share This
Tags

In cursul anului trecut, din inzestrarea Sectorului Politiei de Frontiera (SPF) Braila au fost scoase 4 mijloace de mobilitate navala, acestea fiind conservate. Este vorba despre Nava “Delta” 420, Remorcherul fluvial RF, Navele Fluviale de Patrulare C119 sI bacul fluvial BF15T. La aceste nave au fost retrase in depozitul de marima toate materialele din afara inventarelor de complet.

“Unele nave ale noastre au fost scoase la licitatie si in urma licitarii nu s-au vandut. Acum sunt cedate, cu titlu gratuit, catre institutiile statului. Au fost in dotarea noastra, s-au casat, acum urmand procedura de cedare. Licitatia a fost una publica, organizata de Inspectoratul Teritorial de Politie de Frontiera Iasi, in ianuarie 2013”, a zis comisar sef de politie Aurelian Dragomir, seful Sectorului Politiei de Frontiera Braila.

Auzind de aceasta oferta, Daniela Militaru, sefa de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Braila, s-a aratat interesata de a intra in posesia unei astfel de nave, pentru localitatea Marasu. La fel si reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si primarul comunei Surdila Greci au precizat ca si ei vor sa intre in posesia navelor ce urmeaza a fi cedate cu titlu gratuit.

“Rugamintea mea este sa demarati, cat mai repede posibil, procedura de a obtine aceste nave, pentru ca exista deja primarii din judetele tarii care s-au interesat de aceste mijloace si vor sa le ia. Este pacat ca navele noastre sa ajunga in alta parte, cand ele ar putea sa ramana la noi, iar dumneavoastra sa va folositi de ele”, a mai zis Aurelian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-