Published On: mie, Mar 27th, 2013

EXCLUSIVITATE: Musceleanu a fost exclus din PPDD

Share This
Tags

Inainte de a parasi partidul Mihai Danut a avut grija sa il excluda pe Gabriel Musceleanu. Senatorul a marturisit ca: “De 6 luni am propus excluderea lui Gabriel Musceleanu din partid, de cand acesta a devenit un apropiat a lui Stancu in Consiliul Judetean”.

Gabriel Musceleanu a candidat la alegerile locale din 2012 unde a obtinut un loc de consilier judetean pe listele PPDD. La alegerile parlamentare din iarna trecuta, consilierul si-a incercat norocul pentru un scaun de deputat in Colegiul 1, insa de aceasta data norocul nu i-a suras.

Intrebat de decizia excluderii din PPDD, Musceleanu ne-a marturisit ca presupune ca in spatele acestei decizii se afla persoana lui Mihai Danut.

“Nu vreau sa fac speculatii, am niste informatii in exclusivitate despre PPDD si Mihai Danut. O sa fac o conferinta de presa dupa excludere. PPDD este creatia mea, nu a altora. Daca incep sa vorbesc o sa aveti ce scrie un an de zile”, a declarat consilierul Gabriel Musceleanu.

In aceasta seara va avea loc la sediul PPDD din Braila o sedinta prin care Gabriel Musceleanu va fi oficial exclus din partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

-