Published On: mie, Mar 13th, 2013

Mircea Bodolan a dat in judecata Primaria

Share This
Tags

Fostul managerul de la Teatrul “Maria Filotti”, Mircea Bodolan, a inceput un adevarat scandal. Dupa ce Comisia de Evaluare a activitatii sale a pus “puntul pe i”, dandu-i o nota de tot rasul, adica 3,68, Bodolan a dat in judecata Primaria Braila. Motivul consta in refuzul comisiei care l-a evaluat. Mircea Bodolan fare referire la incalcarea art. 46, lucru pe care l-a facut cunoscut si la Ministerul Culturii.

Potrivit unor surse, cu toate ca fostul manager a inaintat proces municipalita\ii, pentru inlaturarea lui de la conducerea teatrului dramatic brailean, acesta nu are nicio sansa de a iesi triumfator. {n ceea ce priveste neresipectarea art. 46, il informam pe Mircea Bodolan ca acesta nu mai este in vigoare, fiind abrogat.

Reamintim ca la inceputul acestei luni Mircea Bodolan si-a incetat activitatea de manager al Teatrului “Maria Filotti”, deoarece Comisia de Evaluare a scos la iveala o serie de aspecte pe care fostul manager nu le-a dus la bun sfarsit, aici fiind vorba despre respectarea angajamentelor fata de desfasurarea diverselor activitati cultural-artistice la nivelul Brailei.

“Nimeni nu este multumit de activitatea lui Mircea Bodolan. Este adevarat ca a obtinut nota 3,68, lucru care ma deranjeaza sip e mine. Dar in calitate de contribuabil si consilier municipal. Aceasta institutie este una publica. Am analizat cu mare obiectivitate, dar am punctat in plus niste activitati, dar din respect pentru activitatea realizata de angajatii teatrului, care a fost de un devotement cum rar se mai intalneste si remarcabila. Dar daca ar fi fost sa analizez strict pe partea artistica, nu as fi avut ce sa analizez. Asta pentru ca desi managerul si-a asumat un numar de 145 de aparitii in presa (15 in presa nationala, 10 aparitii in presa internationala si 120 in presa locala), nu a existat un dosar de presa, ci doar ziare indosariate, nu exista printuri dupa presa on line si nici CD-uri cu emisiuni sau stiri. Conform celor trei dosare cu ziare, am constat ca au fost publicate 63 articole locale, un articol national si niciun articol international”, a mentionat consilierul municipal Simona Draghincescu, care a avut calitatea de presedinte al Comisiei de Evaluare a activitatii managerului Teatrului “Maria Filotti”, Mircea Bodolan.

De asemenea, nici primarul Aurel Simionescu nu s-a aratat multumit de rezultatul obtinut de managerul Bodolan, facandu-l sa declare: “In cursul saptamanii viitoare, va avea loc o sedinta a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia se va discuta rezultatele obtinute de sefii de la Teatrul <Maria Filotti>, Teatrul de Papusi <Carabus> si Casa de Cultura. Dupa aceea, avem in vedere numirea unei personae care va asigura interimatul la Teatrul <Maria Filotti>, apoi, in timp de 120 de zile, se va organiza concurs de ocupare a postului de manager. Perioada interimatului la <Maria Filotti>, probabil, va fi asigurata de contabilul sef al institutiei teatrale, Doina Rus”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-