Published On: vin, Mar 29th, 2013

Ministrul Pricopie nu mai vrea note la toate disciplinele

Share This
Tags

* Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a vorbit, joi, la un eveniment despre violenta din scoli, despre posibilitatea ca, la anumite materii, sa nu se mai dea note *

Propunerea ministrului ca la anumite discipline sa nu se mai acorde note a fost lansata, ieri, in urma mai multor discutii cu profesori si specialisti din minister.

“Am inceput sa discut cu profesorii si in minister despre posibilitatea ca la anumite materii sa nu se dea note. Elevul trebuie sa vina la scoala de placere”, a spus Pricopie, la un eveniment de analiza a violentei in scoli.

Ministrul a mentionat ca unele cadre didactice nu sunt de acord cu aceasta idee: “Profesorii mi-au spus ca isi pierd astfel autoritatea, dar eu cred ca un copil trebuie sa vina la scoala din placere”.

Remus Pricopie nu a precizat la care dintre materii ar urma sa nu se mai dea note, in cazul in care propunerea discutata va ajunge sa fie aplicata in scoli.

Contactat telefonic, inspectorul scolar general, prof. Iulian Danielescu ne-a declarat:“Daca se aproba si se aplica la regulamentul de functionare al unitatilor de invatamant, sunt de acord cu domnul ministru”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-