Published On: lun, Mar 25th, 2013

EXCLUSIVITATE: Mihai Danut si-a dat demisia din PPDD si s-a inscris la PC

Share This
Tags

Senatorul PPDD a declarat azi in plenul Senatului ca intentioneaza sa se alature USL-ului, mai exact grupului PC din Senat.

Decizia lui Mihai Danut i-a surprins atat pe colegii acestuia care nu cunosteau intentiile ascunse ale “vestitului cofetar” din Braila, dar si pe presedintele Partidului Conservator, Gheorghi Obreja.

“Nu stiu nimic despre intentia domnului Mihai Danut de a ni se alatura, insa daca au existat astfel de discutii acestea au avut loc la nivel de grupuri parlamentare”, a marturisit presedintele PC, Gheroghi Obreja.

Astazi in plenul Senatului, parlamentarul Mihai Danut si-a dat dimisia public din PPDD si a anuntat totodata intentia de a se alatura conservatorilor.

UPDATE: Senatorul Mihai Danut si-a justificat pe pagina personala de Facebook, motivele care au stat la baza deciziei sale.

Am anuntat astazi in plenul Senatului demisia din PPDD si alaturarea de grupul senatorial al Partidului Conservator. Decizia de a demisiona din PPDD a fost motivata de traiectoria pe care s-a inscris partidul si care a devenit incompatibila cu angajamentele luate fata de braileni. Rolul asumat explicit a fost acela de a promova interesele comunitatii pe care o reprezint in Parlamentul Romaniei. In acest scop, orice parlamentar ales are nevoie de sustinerea partidului si mai cu seama a organizatiei din care face parte. Va reamintesc ca rezultatele excelente obtinute de PPDD la Braila, in iunie 2012 si in decembrie 2012, au fost ca urmare a liniei politice trasate de mine si presedintele organizatiei judetene de atunci, Sorin Ovidiu Balan. Ceea ce inseamna ca atunci am rezonat cu asteptarile brailenilor. Intre timp, desi are 4 consilieri in CLM si 7 in CJ, partidul a devenit in plan local o anexa a intereselor unui singur om- presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Acest lucru este cunoscut si conducerii centrale, insa, in absenta unor decizii care sa indrepte lucrurile, este de inteles ca incurajeaza evolutia PPDD Braila intr-un sens inacceptabil. Am ales sa ma alatur unui partid mic, pentru a nu fi acuzat de traseism politic sau oportunism, pentru ca imi plac provocarile, pentru ca imi place sa construiesc din temelii, asa cum am procedat si la PPDD si pentru ca am convingerea ca Partidul Conservator poate ajunge la urmatoarele alegeri la 10 la suta din preferintele brailenilor”, a marturisit Mihai Danut pe pagina de Facebook.


Comentarii

comentariu

About the Author

-